Hei! Olen Joonas.M ja opiskelen ammattiopisto Luovissa Limingan toimipistessä HotRaCa-alalla. Minulla on tällä hetkellä YTO-aineiden suorittaminen työn alla ja toivoisin saada ne valmiksi ennen syyslomaa.

Toukokuussa suunniteltiin suomalaista ja kansainvälistä ruokakulttuuria. Tavoitteena oli tutustua maiden ruokalajeihin ja tarjoilla niitä herrasväelle.

Ennen ruuan tekoa käytiin kaupassa hakemassa elintarvikkeita ja sen jälkeen mentiin keittiöön tekemään ruokia. Jokainen teki oman valitsemista maista. Minun valintani olivat Japani, Israel ja Suomi.  Iltapäivällä paistoin karjalanpaistin lihat uunissa. Aamulla tein kampanisuja ja sitten päivällä tein sushiriisiä, pitaleipiä ja shaksukaa. Suosittelen pitaleivän väliin shaksukaa. Jokaisen opiskelijan tekemät ruuat olivat makoisia. Osamispisteitä saatiin 2.